QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další omezení v Plzni! Příjezd do Útušic uzavřela stavba v Radobyčicích

15.05.2019 7:02

Řidiči v Plzni momentálně nezažívají zrovna dobré časy. Počet omezení a uzavírek roste téměř každým dnem. V tomto týdnu dochází na další novinky...

foto_qap_cz (2)

S omezeními a uzavírkami se v Plzni v poslední době skutečně doslova "roztrhl pytel". Nově musí řidiči počítat s uzavírkou příjezdu do Útušic od Plzně.

"Do 18. srpna probíhá 5. etapa výstavby okružní křižovatky v Radobyčicích. Tato etapa s sebou přináší i dopravní omezení, a to neprůjezdnost komunikace k obci Útušice. Policisté žádají řidiče, aby v tomto období užili náhradní objízdnou trasu a respektovali daná dopravní značení," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

V Plzni dojde také na posunutou uzavírku Rooseveltova mostu. Ten měl být pvůdoně uzavřený už od pondělí 13. května. Nakonec se ale start uzavírky posunul kvůli středečnímu utkání Viktorky se Spartou, omezení začne platit po zápase 15. května. V 1. etapě oprav bude most zcela uzavřený pro veškerou dopravu kromě MHD, provoz bude veden po objízdné trase, tedy přes most generála Pattona, a to do 30. června. Ve druhé etapě bude most zcela uzavřen pro veškerou dopravu, provoz bude veden po objízdné trase, a to od 1. července do 28. srpna.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24