Demolice, bourání vyklízení? Pomůže vám Global Service Kebrdle

16.05.2019 13:36

Rekonstruujete dům nebo byt? Potřebujete vyklidit nemovitost, provést demolici, stavební nebo výškové práce? Je tu Global Service Kebrdle.

Global Service Kebrdle (6)
bannerGlobal Service Kebrdle (1)Global Service Kebrdle (3)Global Service Kebrdle (4)Global Service Kebrdle (5)Global Service Kebrdle (6)Global Service Kebrdle (2)

Vyklízení, demolice nebo bourání není rozhodně věc, která by někoho bavila. Při demolici navíc musíte vyřizovat povolení, řešit bezpečnost i to, aby demolice nepoškodila třeba okolní zástavbu. Proto je lepší nechat tyto služby na odborníky.

„Demolice není práce bez pravidel, my máme školené zaměstnance. Před bouráním vypracujeme postupy, zajistíme povolení, vyřídíme veškerou administrativu. Dbáme na to, aby nevznikly žádné škody. Před každou demolicí vše prověřujeme například skryté sítě, pohyb lidí v okolí nebo povětrnostní vlivy,“ vysvětluje majitel firmy Jan Kebrdle.

Bourat se dá vše, firma se zaměřuje na demolice bytových jader a vnitřních prostor bytů. Bourá ale i staré stavby, garáže, přístavky, zídky, jednotlivé části domů i celé domy samotné, stodoly, haly, provádí demolice balkonů, odstraňuje staré fasády, komíny apod.

I v případě, že bouráte uvnitř bytu, je lepší si vzít odborníky. „Většinou se jedná o bourání ve vnitřních prostorách, když nechcete mít odřené zdi nebo vyražená okna. Bourají se například vestavěné regály, altány, dřevěné stavby, kůlny nebo nábytkové celky,“ vysvětluje dále Jan Kebrdle s tím, že firma se pak samozřejmě postará i o následný úklid a odvoz odpadu. 

Zaměstnanci firmy Global Service Kebrdle dělají s chutí i další práci, která je většině lidí nepříjemná, a to je vyklízení. „Vyklízíme starý nábytek, elektroniku, bílé spotřebiče, podlahové krytiny. Provádíme vyklízení po úmrtí, likvidace pozůstalostí i úklid po nepřizpůsobivých občanech. Zajišťujeme likvidace všech druhů odpadů včetně těch nebezpečných například: eternitu, vápenné barvy, lihových čistidel, olejů a dalších. Provádíme demontáž střešních krytin, úklid zahrad, kácení stromů, skartaci dokumentů a likvidace archivů,“ vyjmenovává Jan Kebrdle. 

A pokud byste chtěli pomoci s rekonstrukcí nebo stavbou, i to pro vás firma Global Service Kebrdle zajistí.

Tak nechejte vyklízení, demolice, rekonstrukce, likvidaci odpadů apod. na odbornících a vy si užívejte svoji krásnou čistou nemovitost.

Informace na www.global-service.cz.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24