Demolice zříceného domu u mostu Milénia v Plzni odstartovala - FOTKY

17.09.2018 11:48

Trosky domu u mostu Milénia v Plzni už jdou k zemi. Demolice zbytků objektu, jehož část se minulý týden zřítila, se rozeběhla o víkendu a dál pokačuje. Podívejte se na AKTUÁLNÍ FOTKY!

foto-qap-cz (11)
foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (12)

Do zbylých trosek domu u mostu Milénia v Plzni, jehož část se v minulém týdnu zřítila, už se zakousla těžká technika. O víkendu začala demolice, která potrvá několik dnů.

Firma, která má práce na starost, musí průběžně trosky prolévat vodou. Vznášející se prach je vidět i z velké dálky. V současné době stále zůstává uzavřené okolí objektu, a to včetně ulice vedle domu směrem od Mikulášské.

Policie se celou událostí nadále zabývá. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z obecného ohrožení z nedbalosti. Vešekerými okolnostmi události se nadále zabýváme," potvrdila mluvčí policie Hana Rubášová.

Část rohového domu u mostu Milénia se zřítila minulý čtvrtek v časných ranních hodinách. Hasiči z trosek zachránili jednoho bezdomovce, nic se mu nestalo. Evakuovat se musela také nedaleká ubytovna.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24