Denní tábory na Tachovsku lákají, probíhají na různých místech

07.07.2021 9:03

Místní akční skupina Český Západ připravila pro děti letní denní tábory. Je o ně zájem, v nabídce bylo 320 míst a rychle se začaly zaplňovat. Podmínkou jsou samozřejmě testy.

IMG_0599 (2)

Prázdniny jsou tu a s nimi volno a starosti, co s našimi ratolestmi?
Spousta možností je omezená, ale hezkým kompromisem jsou buď příměstské tábory, které ve městech pořádají různé organizace, jako například DDM, anebo můžete využít "venkovních denních táborů".

S úžasnou nabídkou přišla Místní akční skupina Český Západ. Více uvádí manažer skupiny Jan Florián. "Už třetím rokem nabízíme tábory pro děti od čtyř do patnácti let, a to na třinácti různých místech. Celkem jde o sedmnáct denních táborů, jmenoval bych například Bezdružice, Kladruby, Michalovy Hory, Nedražice nebo Svojšín či Víchov. Každý je nějak zaměřen, jde o tábory třeba indiánské, kuchařské, s angličtinou, také oblíbené tvořivé," uvedl Florián.

I na tyto tábory se však vztahují určité podmínky. "My musíme stále sledovat aktuální zpravodajství, které se týká covidu. Teď momentálně nám stačí u dětí doklad o testech, "dodal Florián.

 

Foto: Martina Sihelská
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24