QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Deštivý květen bude pokračovat, teploty se ale dostanou i nad 20 stupňů

23.05.2019 8:02

S přeháňkami nebo deštěm budeme muset počítat v podstatě až do konce května. Postupně se ale teploty dostanou i nad 20 stupňů. Čtěte novou týdenní předpověď.

FOTO_QAP_CZ (5)

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno. Ojediněle se vyskytnou přeháňky. Během dne bude od západu srážek a později i oblačnosti ubývat. Teploty vystoupí mezi 16 až 20 stupňů.

V pátek to bude o něco lepší. Čeká nás polojasno, přechodně až oblačno a ráno ojediněle mlhy. Pršet by ale nemělo. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 9 až 5 stupňů, nejvyšší denní se dostanou mezi 18 až 22.

V sobotu už ale zase deštníky budeme potřebovat. Bude oblačno až polojasno, během dne se místy vyskytnou přeháňky, ojediněle i bouřky. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 19 až 23.

Neděle bude ve znamení polojasné oblohy, přechodně bude ale i oblačno s přeháňkami. V noci spadnou teploty mezi 11 až 7 stupňů, během dne se vyšplhají mezi 19 až 23.

V pondělí musíme počítat znovu s oblačnou až polojasnou oblohou a přeháňkami nebo bouřkami. Teploty by se ale mohly odpoledne dostat až k 25 stupňům. V noci klesnou na zhruba 10 stupňů.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, na většině území občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Během období přechod k proměnlivé oblačnosti, místy přeháňky. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C, postupně 9 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C, zpočátku místy až 23 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24