QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti našly v igelitce mrtvého psa, měl hlavu omotanou izolační páskou - FOTKY

10.07.2018 12:43

Trojice dívek na procházce zámeckým parkem v Boru na Tachovsku našla igelitku s otřesným obsahem. Mrtvý pes už byl v rozkladu, hlavu měl celou omotanou izolačkou!

1
123

Případ týrání zvířat, jaký se jen tak nevidí, šetří už kriminalisté. Na nález tašky ale dívky nejspíš jen tak nezapomenou.

"Včerejšího dne se v podvečerních hodinách obrátila na borské policisty místní dívka s tím, že se svými dvěma kamarádkami nalezly při procházce zámeckým parkem v Boru igelitovou tašku, která silně zapáchala. Taška se nacházela ve křoví poblíž cesty a poté, co jí zvědavé dívky vytáhly za pomocí klacku na chodník, se ukázala část uhynulého psa," říká k případu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

na místo okamžitě dorazila policejní hlídka. Policisté zjistili, že se jedná o psa menší rasy ve značném stádiu rozkladu. "Pes měl kolem celé hlavy omotanou žlutou izolační pásku. Psa jlídka zajistila a předala veterinární správě. Její příslušné pracoviště provede pitvu zvířete a z jejích výsledků by měla být zřejmá příčina úmrtí psa," dodává policejní mluvčí.

Případem se už začala zabývat tachovská kriminálka. Celou záležitost šetří pro podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24