QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti se na ranči u Šídlováku učily jak být správnými čerty - FOTKY

05.12.2021 17:49

Mikuláš s andělem a polovinou pekla zavítali i na plzeňský Ranč Šídlovák. Pro děti zde byla připravena mimo jiné čertovská škola, ve které se učili jak být správnými pekelníky.

Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (9)
Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (9)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (10)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (4)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (1)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (2)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (3)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (5)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (8)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (11)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (7)Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (6)

Na Ranči Šídlovák bylo v neděli 5. prosince připraveno mikulášské odpoledne. Pro děti zde byla připravena stezka vedoucí kolem ranče, kde se mohli naučit skutečnému čertovskému řemeslu.

„Na naší stezce se děti naučí, jak být pořádnými čerty. Je tu dohromady sedm stanovišť, kde musí splnit různé úkoly, aby dostali známku na své čertovské vysvědčení. Správný čert musí umět například přenášet uhlí, blekotat, srovnávat polena pod kotel, unášet děti, chodit v kopytech nebo třídit brambory. Po dokončení studia obdrží každé dítě výuční list,“ uvedl jeden z pekelníků.

Po splnění úkolů si děti zašli na audienci u Mikuláše, anděla a čerta, kde jim mohli rodiče předem rezervovat balíček plný dobrot.

Čertovská škola na Šídlováku_foto QAP (1)

Mikuláš s andělem a čertem se v neděli 5. prosince vydá i na obchůzky po domácnostech. Zájem o osobní mikulášskou nadílku je i přes současnou epidemiologickou situaci opravdu velký. Některé nadpřirozené bytosti se rozhodli začít už o den dříve. Podle Ministerstva zdravotnictví musejí ale i oni dodržovat rozestupy a mít nasazené respirátory.

 

foto: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24