QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti se v zoo rozloučí s prázdninami. Čeká je soutěžní stezka

25.08.2020 11:11

Poslední srpnovou sobotu bude plzeňská zoo patřit rodičům s dětmi. Připraveno je tradiční rozloučení s prázdninami. Chybět nebudou sladké odměny pro účastníky soutěžní stezky.

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

V sobotu 29. srpna od 10 do 17 hodin ožije zoo loučením s prázdninami. "Program bude prostřednictvím her ještě prázdninový, ale  oblíbená soutěžní naučná stezka už připomene kvapem se blížící nový školní rok. Za správné odpovědi dostanou soutěžící sladkou chladivou odměnu v podobě tradiční české zmrzliny. Je přece stále léto," říká za organizátory František Hykeš.

Se začátkem školního roku se vrací do zoologické a botanické zahrady v plném rozsahu tradiční víkendový doprovodný program. Druhý víkend bude patřit milovníkům podzimních květin a vína, další sobota a neděle bude na statku Lüftnerka ve znamení tradičních řemesel a lidových dovedností. Oblíbený  běh Kilometrovkou po čtyřech s psími miláčky se uskuteční v sobotu 26. září.

"Zářijové doprovodné akce ukončí svatováclavské putování za medvědy přes tři světadíly, další z oblíbených soutěžních programů pro děti i dospělé,“ uzavírá František Hykeš.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24