QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti se v zoologické zahradě rozloučí se školou

25.06.2020 14:30

Letní prázdniny odstartují v plzeňské zoo zábavným soutěžním programem. Děti se vydají na naučnou stezku a čekají je také odměny od předního výrobce zmrzlin.

DSC_2853

Škola sice letos skončila pro mnohé žáky už s počátkem protikoronavirových opatření, ale opravdový konec školního roku nastává až v závěru června. Zoo proto nachystala na sobotu 27. června od 10 do 17 hodin hravý soutěžní program na téma putování po světě se zajímavými a vzácnými zvířaty.

"Prostřednictvím soutěžní naučné stezky se tak dětští návštěvníci zoologické a botanické zahrady dostanou do míst, kam by se nepodívali ani při té nejbáječnější dovolené s rodiči. A budou-li při plnění úkolů šikovní, odnesou si ceny –  tentokráte především sladké a chladivé od předního výrobce zmrzlin,“ říká za organizátory akce František Hykeš.

V zoo současně odstartuje tradiční Prázdninová štafeta. "Návštěva letní Zoologické a botanické zahrady města Plzně může být pro rodiny s dětmi současně startem do Prázdninové štafety – velkého dvouměsíčního putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje. Stačí navštívit 15 z 50 uvedených štafetových zastavení, vyfotografovat se v nich a snímky zaslat pořadatelům. A těšit se na ceny jako je rodinný zahraniční zájezd nebo pohled na Plzeňsko z letadla,“ dodává František Hykeš.

Více o Prázdninové štafetě jsme psali zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24