Děti ze 16. MŠ tvořily s "babičkami" na Nové Hospodě - FOTKY

11.10.2021 20:10

Děti ze 16. mateřské školy navštívily v pondělí 11. října Domov pro seniory na Nové Hospodě a udělaly si krásně tvořivé dopoledne se zdejšími seniorkami.

ms korandova tvoreni 12
ms korandova tvoreni 12ms korandova tvořeníms korandova tvoreni 1ms korandova tvoreni 5ms korandova tvoreni 13ms korandova tvoreni 14ms korandova tvoreni 15ms korandova tvoreni 16ms korandova tvoreni 17ms korandova tvoreni 19

Brambory, šípky, papíry, vlna, nůžky, lepidla... to vše stačilo ke společnému tvoření dvou generací. Děti společně se seniorkami vyráběly ježky z brambor a šípků, z papíru i vlny. A nálada byla výborná. Tvoření těšilo nejen malé děti, ale i obyvatelky domova.

"S tímto mezigeneračním a dobrovolnickým centrem spolupracuje naše mateřská školka již třetím rokem. Radost seniorek i dětí nešla přehlédnout. Určitě se půjdeme za „babičkami„ podívat ještě před Vánocemi. To máme domluvené další setkání," prozradila jedna z učitelek.

16. mateřská škola, která sídlí v Plzni v Korandově ulici, pro děti připravuje během roku tradiční i netradiční akce. Mezi ty tradiční patří besídky pro rodiče, mikulášské a vánoční nadílky nebo vyřazování prvňáčků.

foto: MŠ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24