QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Divadlo J. K. Tyla ruší program až do konce roku 2020

14.11.2020 12:29

Důvodem je nejistá doba. Divadla neví, kdy budou moci znovu otevřít a začít dělat radost lidem svým představením. Proto se DJKT rozhodlo, že vrátí vstupenky za neodehrané představení.

VD_podzim_2020-6876_foto_Irena_Sterbova

Diváci, kteří mají zakoupené vstupenky nebo platné abonentky, mohou vše vracet do 18. prosince 2020 v místě nákupu nebo nově využít možnosti vrátit vstupenky on-line, přestože byly zakoupené v divadelní pokladně. Postup a bližší informace zájemci naleznou na webových stránkách divadla.

Vedení divadla nepředpokládá, že by se do konce roku 2020 začala hrát představení v obvyklém režimu. „Je nám to velmi líto, ale už nechceme naše diváky napínat. Dá se tušit, že se platná opatření neuvolní do konce roku natolik, abychom obnovili náš provoz v obvyklém režimu. Pokud by se stal zázrak a my mohli ještě před novým rokem hrát, i za nějakých omezených podmínek, připravíme představení podle našich aktuálních možností,“ vysvětlil situaci v divadle jeho ředitel Martin Otava.

Protože divadlo nemohlo zaručit, že se všechna plánovaná představení odehrají, byl s podzimním uzavřením divadel zastaven i předprodej vstupenek na další měsíce. Pozastaven je taaké prodej předplatného na rok 2021. Divadlo také pracuje na nových hracích plánech s kratší dobou prodeje vstupenek, která umožní větší míru flexibility při případném opětovném omezení provozu.

Foto: Irena Štěrbová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24