QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dívka roku zná dvanáctku vyvolených. Semifinále se odehraje v Plzni

04.04.2016 11:50

Velkolepý casting, ze kterého vyšla dvanáctka nejkrásnějších dívek Čech, se odehrál v plzeňské Papírně. Kdo z krásných slečen postoupil mezi semifinálovou elitu?

12 postupujících dívek

Letošní jubilejní 20. ročník soutěže krásy Dívka roku jede na plné obrátky. V Plzni se o první dubnové neděli odehrál obří casting Čech, kam se probojovaly víc jak tři desítky dívek ze základních kol po republice. Do semifinále Čech postoupila jen dvanáctka těch nejlepších.

Na casting Čech se do Plzně sjelo celkem třicet čtyři dívek ze základních kol a konkurence byla obrovská. Porota, v níž usedla třeba známá modelka Lucie Křížková nebo skvělý fotograf Ivan Štefko, neměla vůbec snadný úkol. Přeston z množství krásných a talentovaných dívek museli porotci vybrat dvanáctku, která postoupila do samotného semifinále.

"Casting byl tradičně rozdělen na čtyři soutěžní disciplíny: rozhovor s moderátorem, aerobic, volná disciplína a módní přehlídka. Velký souboj se tradičně konal v té třetí zmiňované – volné. Diváci mohli sledovat mnoho tanečních a pěveckých čísel, objevily se ale také různé sportovní exhibice, herecké přednesy nebo malování. Většina vystoupení měla skutečně vysokou úroveň, díky čemuž si také několikrát vysloužila obrovský aplaus," hodnotí moderátor Michal Křížek, který celým programem provázel.

Do semifinále Čech postupují Anna Hrubá, Nicola Biegun, Nela Vohradská, Martina Urbanová, Jesika Nicola Holasová, Kateřina Mullerová, Adéla Chmelíková, Viktorie Kupcová, Tereza Bastlová, Kristine Faberová, Veronika Mariášová a Veronika Failová.

Semifinálový galavečer proběhne 22. května v nově otevřeném kulturním centru Lion v Plzni v Černicích. Soutěž se bude opět inspirovat velkolepým příběhem, letošním tématem je Noemova archa. Do celostátního finále pak postoupí už jen šest dívek, které se sejdou se svými kolegyněmi z Moravy ve finále v Jičíně v červnu.

FOTO: Míra Volf

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24