Dívka ukradla věci za skoro deset tisíc, před strážníky ji to přišlo velmi vtipné

28.11.2020 17:51

Slovy "Já jsem nic neudělala" zakončila dívka debatu se strážníky o krádeži na Americké třídě. V ruce přitom měla sortiment za skoro deset tisiíc korun.

IMG_1563

Ve čtvrtek 26. listopadu vyjížděli strážníci městské policie v odpoledních hodinách do obchodu v Plzni na Americké třídě, kde byla nahlášena krádež. "Pracovník ostrahy strážníkům oznámil, že zadrželi dívku podezřelou z krádeže zboží, jehož hodnota činila bezmála 9. 500Kč. Členy ostrahy měla tato dívka také opakovaně slovně urážet a pokusit se z místa utéct," uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Strážníci chtěli celou záležitost v klidu vyřešit, proto i s dívkou zamířili do zázemí prodejny. Mladá žena ale po cestě začala strážníkům vzdorovat, dokonce se strážníka pokusila udeřit pěstí do obličeje. "Protože byla stále agresivní a kladla odpor, skončila s pouty na rukou. Ty jí byly sejmuty ihned po zklidnění," dodala Jana Pužmanová.

Mladá zlodějka uvedla, že si oblečení brala, protože jí byla zima. Ale seznam věcí obsahoval i další sortiment. Podle ní nic neudělala a celé věci se vysmála.

Celá věc bude postoupena k dořešení správnímu orgánu.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24