QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně dorazil svatý Martin. Ukončil Martinský trh - FOTKY

11.11.2017 16:44

Ani letošní Martinský trh v Plzni se neobešel bez té nejpovolanější návštěvy. Do centra města dorazil svatý Martin i s družinou. Nechybělo ani otevírání svatomartinských vín.

foto-qap-cz (29)
foto-qap-cz (29)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (16)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (23)foto-qap-cz (22)foto-qap-cz (25)foto-qap-cz (26)foto-qap-cz (24)foto-qap-cz (30)foto-qap-cz (31)foto-qap-cz (33)foto-qap-cz (35)foto-qap-cz (36)

Martinský trh v Plzni je pro letošní rok u konce. O jeho závěrečnou tečku se postaral svatý Martin s družinou. Jako tradičně nechyběla ani svatomartinská vína. V letošním roce se navíc na náměstí objevil i obří stan, ve kterém si mohli zájemci dopřát klasické svatomartinské menu.

Martinské trhy odstartovaly na náměstí Republiky na konci minulého týdne. Lidé měli k dispozici desítky stánků. Největší zájem byl jako obvykle o jídlo a horké nápoje. Také v letošním roce obstaral finále trhů příjezd svatého Martina, který hned několikrát projel mezi lidmi, aby jim požehnal a pozdravil se s Plzeňany. Nechyběla ani svatomartinská vína, která se tradičně 11. listopadu na náměstí ochutnávají.

Martinský trh nabídl v letošním roce opět i kolotoč pro nejmenší návštěvníky. I když nyní už končí, dlouho náměstí bez trhů nebud. Už v závěru listopadu odstartují Vánoční trhy.

foto-qap-cz (4)

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24