Do regionu míří další vlna ochlazení! Teploty budou pod nulou i přes den

13.12.2018 7:02

Podle nové týdenní předpovědi nás v dalších dnech čeká opět ochlazení. I teploty přes den se budou držet pod bodem mrazu. Objevit se může také sněžení nebo ledovka.

zima QAP-FOTO (19)

Ve čtvrtek bude většinou oblačno, ojediněle se vyskytnou sněhové přeháňky. Teploty se dostanou mezi -3 až +1 stupeň.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno, místy přechodně i polojasno. Na horách se může ojediněle objevit slabé sněžení. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -3 až -7 stupňů, nejvyšší denní se dostanou jen mezi -4 až nulu.

Podobně chladno bude i v sobotu. V noci naměříme -3 až -7 stupňů, někde až -9 stupňů. Přes den -4 až nulu. Jinak bude zataženo až oblačno, místy musíme počítat s občasným sněžením.

Také neděle přinese oblačnou až zataženou oblohu se slabým sněžením. Odpoledne a večer se od západu může vyskytnout občasné sněžení, postupně mrznoucí déšť s tvorbou ledovky. Noční teploty klesnou mezi -3 až -7 stupňů, denní se dostanou mezi -4 až nulu.

V pondělí bude opět zataženo, zpočátku bude na většině území sněžit. Srážky budou postupně mrznoucí a vyloučená není ani tvorba ledovky. V noci spadnou teploty mezi -1 až -5 stupňů, přes den vystoupí mezi -2 až +2.

Výhled od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, ojediněle slabé sněžení nebo mrholení, i mrznoucí. V závěru období srážky místy. Nejnižší noční teploty -1 až -6 °C. Nejvyšší denní teploty -1 až +4 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24