QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní nehoda osobního a nákladního automobilu nedaleko Kokšína - FOTO

04.03.2021 17:05

Dnes 4. března došlo v odpoledních hodninách k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla u železničního nájezdu blízko Kokšína. Doprava je zde omezená. Objížďka je možná přes Malechov.

DN2
DN2DN3DN4DN1

Ve čtvrtek 4. března došlo na komunikaci I. třídy číslo 27 nedaleko Švihova k dopravní nehodě. Krátce po třinácté hodině jel řidič ročník 1943 z Přešticka s vozidlem značky BMW, ve směru od Plzně na Klatovy.

"Zatím z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde narazil do návěsu nákladního vozidla. Po nárazu vjel s automobilem vlevo mimo vozovku. U řidiče nákladního automobilu vyšla dechová zkouška negativní. Řidič osobního automobilu utrpěl zranění hlavy s poruchou vědomí a byl převezen na Emergency do Fakultní nemocnice. Žena, spolujezdkyně utrpěla pouze lehká zranění a byla převezena do Fakultní nemocnice na Borech. K dalšímu šetření si policisté vyžádali u řidiče odběr krve," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

"Záchranná služba má v péči 2 zraněné osoby, muž ročník 1943 utrpěl zranění hlavy s poruchou vědomí, zajištěné dýchací cesty a pozemní cestou s lékařem směřován na Emergency fakulní nemocnice. Žena má lehká zranění, je transportována k observaci do FN Plzeň na Borech," upřesnila rozsah zranění mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Vyšetřování nehody omezuje provoz na silnici. "Policie nyní vyšetřuje dopravní nehodu na místě. Komunikace je průjezdná kyvadlově," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

 

Foto: HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24