QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní podniky v Plzni se zapojily do populární "Tetris Challenge" - FOTKY

17.10.2019 11:58

Sociálními sítěmi se šíří populární "Tetris Challenge". Do výzvy se rozhodly zapojit i dopravní podniky v Plzni. Kromě zaměstnanců společnosti se přidali i cestující!

DSC_0361
DSC_0361DSC_0381DSC_0384DSC_0389DSC_0390DSC_0366

Do oblíbené "Tetris Challenge", která momentálně koluje po sociálních sítích, už se zapojila řada institucí. Fotky z výšky s "vyskládaným obsahem" služebních vozidel už si pořídila například vězeňská služba, policie i záchranka. Pozadu nezůstaly ani plzeňské dopravní podniky. Focení proběhlo v tomto týdnu.

"Nafotili jsme, co vše je v plošině veřejného osvětlení a horního vedení a také v autě dispečinku nebo parkingu. Vzhledem k tomu, že je tato výzva čím dál více populární, tak jsme oslovili na facebooku PMDP i naše fanoušky a pokusili jsme nafotit, kolik cestujících se vejde do tramvaje," říká mluvčí dopravních podniků René Vávro.

Focení proběhlo v pondělí 14. října odpoledne na konečné tramvaje linky číslo 4 na Košutce. Dopravní podniky nyní pustily do světa snímky, které z akce vzešly. "Celkem na focení dorazilo 68 lidí, 2 pejsci a samozřejmě řidička tramvaje," pokračuje mluvčí plzeňských dopravních podniků. "Fotografie byly pořízenyz plošiny, která s fotografkou vyjela do výšky zhruba 20 metrů," uzavírá.

DSC_0389

 

FOTO: PMDP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24