Drama v Brně ovládla Kometa. Škodovka padla 3:2

21.12.2018 20:29     21.12.2018 21:13

Poslední duel před Vánoci sehráli indiáni v Brně. Na ledě úřadujícího mistra padly tři branky už v prvních jedenácti minutách.

Fanoušci v Brně sledovali napínavé utkání. I přes skvělý výkon brankáře Dominka Frodla, nakonec bere všechny body úřadující mistr.

Skóre otevřel už ve čtvrté minutě Peter Mueller, který překonal ležícího gólmana Plzně Dominika Frodla – 1:0.  Na 2:0 domácí odskočili už za dalších pět minut, kdy plzeňského brankáře překonal Radim Zohorna. Škodovce se podařilo vyrovnat v jedenácté minutě díky trefě Nicholase Jonese do růžku Vejmelkovy branky.

Ve druhé dvacetiminutovce se nejdříve prosadil Martin Dočekal a Kometa opět vedla o dva góly. V 33. minutě ale zaúřadovali hosté a Denis Kindl upravil na 3:2.

Ve třetí části se domácí dostali do několika šancí, které zlikvidoval Dominik Frodl. Škodovka se ještě v závěru pokusila o power play, ale domácí se dokázali ubránit a připisují si tak tři body.

Brno: Vejmelka - O. Němec, Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec - Mueller, P. Holík, Zaťovič - M. Erat, Plekanec, R. Zohorna - Vondráček, L. Čermák, Dočekal - Köhler, J. Hruška, Mallet. Trenéři: L. Zábranský st., Pokorný, Oslizlo a Horáček.

Plzeň: D. Frodl - Jones, J. Kindl, Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán - Gulaš, Jan Kovář, Indrák - Kratěna, Kracík, Stach - D. Kindl, Preisinger, V. Němec - Eberle, Kodýtek, P. Straka - Kantner. Trenéři: Čihák, Jiří Hanzlík, J. Špaček a Pejchar.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24