QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dům módy Garhammer slaví 125 let! Má pro vás slevu 20 %!

06.05.2022 9:09

Dům módy Garhammer v bavorském Waldkirchenu slaví 125 let i se svými zákazníky! Nakupujícím proto přichystal slevu ve výši 20 %. Využít ji můžete od 6. do 28. května.

garhammer

garhammer2

Modehaus Garhammer se nachází tři hodiny jízdy z Plzně v malém bavorském městečku Waldkirchen. Garhammer je vyhlášený i v Mnichově, běžně sem jezdí nakupovat lidé ze 150 kilometrů vzdálených měst jako je Regensburg nebo třeba rakouský Salzburg. Stačí vejít dovnitř a pochopíte, čím je Garhammer tak zajímavý. Když se pak vydáte po stopách tohoto módního obchodního domu, budete toužit sem jezdit nakupovat pravidelně.

 

Tento obchodní dům nabízí vyhlášené světové značky. Nejsou to ale jen ty nejluxusnější značky, i když ty tady v hojném množství samozřejmě najdete. Zastoupeny jsou tu kolekce světoznámých značek od levnějších po ty top. Garhammer má své nákupčí, kteří jezdí vybírat kolekce do Paříže, Londýna, Milána, USA atd. I když patří Garhammer mezi ty luxusnější domy, značkové zboží tu seženete paradoxně levněji než u nás. A hlavně vše komfortně na jednom místě.

My jsme několikrát Modehaus navštívili - před několika lety jsme udělali reportáž, z které si uděláte dokonalý obrázek o tomto zajímavém módním domu. Reportáž najdete ZDE.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24