QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dva policisté z Tachova zachránili 3 děti z hořícího domu

21.04.2021 7:46

Prap. Kamil Tylka a nstržm. Stanislav Vávra si zasluhují nejen uznání kolegů za jejich profesionální práci. Z rodinného domu v Tachově, kde vypukl požár, vyvedli tři děti.

policie tachov

Jak jsme vás informovali v pátek večer vypukl požár v jednom z rodinných domů v Tachově. V péči záchranářů a následně v nemocnici skončily matka a její tři děti. Děti byly vyvedeny z domu zasahujícími policisty. "Díky rychlému zásahu policistů z Obvodního oddělení Tachov se podařilo zachránit tři děti, které zůstaly uvnitř domu," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Policisté byli přivolání k požáru domu v Tachově v pátek 16. dubna kolem 22. hodiny. "Po příjezdu se hlídka spojila s oznamovatelkou, která stála před domem a ukázala směrem k zadní části domu, ze které vycházely plameny a kouř. Poté, co policisté od oznamovatelky zjistili, že v prvním patře domu se nacházejí její tři děti, bez váhání ještě před příjezdem hasičů jeden z policistů vběhl do domu a druhý policista s hasicím přístrojem, který vzal ze služebního vozidla, běžel k místu požáru, aby se jej pokusil uhasit, " popisuje zásah muvčí policie Hana Kroftová.

O dvě dívky a jednoho chlapce se pak policisté postarali až do příjezdu záchranné služby.

 

foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24