QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dvě sražené chodkyně - jedné z nich nebylo ani 18 let

21.11.2019 18:05

V odpoledních hodinách došlo napříč Plzeňským krajem hned ke dvěma dopravním nehodám. Konkrétně došlo ke sražení chodců, v obou případech se jednalo o ženy. Jedna ze sražených žen je pouze mladistvá.

DSC02716

Kolem 17. hodiny odpolednní došlo ke dvěma dopravním nehodám, v obou dvou figurovaly sražené chodkyně. Policisté shánějí svědky nehody, ke které došlo v Plzni na Doubravce. 

Jedna z nehod se stala v Plzni na Doubravce před OC Centrum v ulici Masarykova. Došlo ke srážce nezjištěného osobního automobilu a mladé slečny ve věku 15 let, která byla později převezena s lehkým zraněním záchrannou službou do FN Lochotín.

Policejní tisková mluvčí uvedla: "Jednalo se s největší pravděpodobností o malý vůz japonské výroby - zřejmě Toyota, novějšího typu - zřejmě vybaveno “xenony” a tmavé barvy. Automobil měla údajně řídit žena. Policisté hledají tento automobil a řidičku, která by nám mohla poskytnout důležité informace k řádnému prošetření nehody. Dále policisté žádají případné svědky, kteří se v tu dobu nacházeli na místě nehody nebo poblíž místa a viděli uvedenou událost, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň nebo zavolali na linku 158 a pomohli objasnit událost v silničním provozu."

 

K dalšímu střetu osobního automobilu Škoda Octavia, které řídil muž ročník 1960, s chodkyní došlo o pár minut později v Horšovském Týnu u tamějšího Obchodního domu Radbuza. Žena ročník 1982 (pravděpodobně cizinka) byla transportována se středně těžkým zraněním a plně při vědomí do Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně.

"Alkohol byl dechovou zkouškou u účastníků na místě vyloučen," dodala policejní tisková mluvčí Veronika Hokrová. 

 

 

foto:ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24