QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fakultní nemocnice v Plzni otevře veřejnosti oddělení sociální péče

17.03.2019 12:03

Přijďte do FN Plzeň oslavit Světový dne sociální práce! Oddělení sociální péče nabídne veřejnosti pestrý program v rámci Dne otevřených dveří, který se koná v úterý 19. března.

Vjezd FN_FN Plzeň
letak

Při příležitosti Světového dne sociální práce, který letos připadá na 19. března, otevře své brány Fakultní nemocnice v Plzni. Oddělení sociální péče pořádá Den otevřených dveří.

Program pro širokou veřejnost bude připraven od 13 do 17 hodin v areálu FN Plzeň - Lochotín, na adrese alej Svobody 80, vchod F nebo D.

"Zdravotně sociální péče je nedílnou součástí komplexní péče o nemocné. Cílem je pomoci pacientům, kteří se nachází v nepříznivé sociální situaci, a tuto situaci nejsou schopni zvládnout vlastními silami, ani za pomoci rodiny či svých blízkých," sděluje k akci mluvčí Fakultní nemocnice Plzeň Gabriela Levorová.

Zájemci se mohou dozvědět více o pobytových a terénních zdravotně-sociálních službách. Je pro ně připraveno odborné sociální poradenství zdravotně-sociálních pracovnic FN Plzeň s možností vypsání žádosti např. o příspěvek na péči a žádosti o průkaz osoby se zdravotním postižením. Zájemci mohou získat informace k předepisování a půjčování zdravotnických pomůcek.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24