QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Filmové a kulturní léto pokračuje. Láká na Kozel i na Náplavku

13.08.2020 7:13

Blíží se také další akce v rámci série Plzeňské kulturní předzahrádky. Projekce organizují pořadatelé filmového festivalu Finále, kteří tak zpestřují filmovým fanouškům letošní léto.

1

V rámci takzvaného OFF programu Finále Plzeň se v nadcházejících dnech chystá na zámku Kozel u Plzně projekce filmu Bourák s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Promítat se bude v pátek 14. srpna. V sobotu 15. srpna pak mohou filmoví fanoušci dorazit na Kozel na projekci snímku 3Bobule z vinařského prostředí. "Kromě nezapomenutelné atmosféry se návštěvníci mohou těšit na ochutnávku vín, stylové drinky i skvělou kávu,“ zve za organizátory Martina Kurfirstová.

Pro filmové fanoušky se v Plzni na Náplavce chystá v sobotu 15. srpna promítání  filmu Jiřího Vejdělka Poslední aristokratka. Začíná se ve 21 hodin.

V nejbližších dnech bude pokračovat také série Plzeňské kulturní předzahrádky. "V rámci této série proběhne ve spolupráci s hotelem Ibis Plzeň ve středu 19. srpna od 21:15 projekce filmu Yesterday,“ dodává Martina Kurfirstová s tím, že pro návštěvníky je připraveno speciální filmové menu.

"Představte si svět, ve kterém všichni zapomněli na písně The Beatles. Velmi neúspěšný písničkář Jack chce pověsit kytaru na hřebík, protože ať dělá, co dělá, poslouchá ho jenom nejlepší kamarádka Ellie.
Vše ale změní chvilkové globální zatmění. Náhle to vypadá, že Beatles nikdy neexistovali a jejich písně nezná nikdo kromě Jacka!"
říká k ději filmu Martina Kurfirstová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24