QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalisté Viktorky zahájí letní přípravu 23. července

15.07.2020 7:13

Hned po posledním ligovém zápase s Libercem se hráči rozjeli na dovolenou. Ta bude ale letos poměrně krátká. Už ve čtvrtek 23. července se bude tým hlásit trenérovi na startu letní přípravy.

1

Trenér Adrian Guľa společně se svým realizačním týmem připravil pro každého hráče individuální plán, podle kterého se budou Jakub Brabec a spol. řídit během dovolené. Jde o mix úplného volna a odpočinku s tréninkovými dávkami a speciálním cvičením.

Ve čtvrtek 23. července se  tým opět sejde. Na programu jsou zátěžové testy, které proběhnou kompletně v prostorách Doosan Areny. První společný a hned dvoufázový trénink je v plánu o den později.

Viktoria bude v přípravě na novou sezonu tradičně využívat domácí prostředí, v tréninkovém areálu v Luční ulici absolvuje i jediné přátelské utkání v ČR s Českými Budějovicemi, které se odehraje 1. srpna. Čas bude ještě upřesněn. Na tento zápas budou mít samozřejmě přístup i fanoušci, aby mohli vidět v akci celý tým včetně nových tváří.

Finální část přípravy proběhne tradičně na tréninkovém kempu v Rakousku. Viktoria zde odehraje tři přípravné duely a domů do Plzně se vrátí 14. srpna, tedy týden před plánovaným startem nového ročníku.

HARMONOGRAM LETNÍ PŘÍPRAVY

23. 7. – zátěžové testy
24. 7. – společný dvoufázový trénink
1. 8. – FCVP – České Budějovice (Luční ulice)
5. 8. – odjezd do Rakouska
7. 8. – přípravný zápas
11. 8. – přípravný zápas
14. 8. – přípravný zápas a návrat z Rakouska

ZDROJ, FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24