Fotbaloví internacionálové pobavili na Silvestra fanoušky. Padlo 14 branek

31.12.2018 17:50

Fotbalový rok 2018 v Plzni uzavřel silvestrovský zápas internacionálů Viktorky. Duel červených a bílých skončil remízou 7:7.

garda_31122018

O tradiční silvestrovský duel na hřišti v Luční ulici v Plzni byl tentokrát mezi hráči zájem. K překvapení účastníků se hrálo v klasickém počtu 11 hráčů proti sobě. Navíc nebyla nouze o góly, fanoušci jich viděli hned 14. Týmy internacionálů nastoupily v červených a bílých dresech. Zápas skončil nerozhodně 7:7.

Mužstvo bílých nastoupilo v sestavě: Niklas – Chvojka, Vašák, Velkoborský, Kyklhorn, Pánek, Ježek, Schveinert, Purkart, Kopřiva, Švejnoha.

Červení se představili v sestavě: Mizera – Šambergr, Diepold, Forman jun., Paul, Kovařík, Smíšek, Jež, Fořt, Vlček, Baroch.

První poločas se hrál v režii červených, ale druhý poločas s aktivně hrajícím Ježkem se mužstvo bílých probudilo a střelecky srovnalo. O branky se postarali za bílé třikrát Ježek, dále Vašák, Pánek, Purkart a Švejnoha a za červené si po dvou gólech připisují Kovařík  a Fořt a po jednom Baroch, Jež a Forman.

Mezi diváky se objevila také řada bývalých hráčů, například František Čaloun, Hop, Kraus, Plass, Koželuh, Troch, Kovačič, Kubata, Rejda a Žalec.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24