QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nález mrtvého muže u autobusového nádraží! Případ šetří kriminálka

18.06.2015 13:46

Plzeňská kriminálka šetří smrt muže, jehož tělo se našlo v parku u autobusového nádraží v Plzni. Zatím není jasné, jak muž zemřel. V případu byla nařízená soudní pitva.

FOTO_QAP_CZ (2)

Plzeňská kriminálka se zabývá případem zatím nejasné smrti muže, jehož tělo se našlo nedaleko Centrálního autobusového nádraží. Policisté zatím neznají ani totožnost mrtvého a v případu byla nařízená soudní pitva.

Tělo se našlo ve středu v noci nedaleko nádraží. "Policisté přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v parku proti Centrálnímu autobusovému nádraží v Plzni. Případem se zabývají policisté Služby kriminální policie a vyšetřování," potrvdila QAPu mluvčí policie Hana Štefflová.

Celý případ je zatím zahalený tajemstvím. Podle informace QAP.CZ se mělo jednat o bezdomovce. Nicméně policie je zatím v prohlášeních opatrná. "V současné době neznáme stále ani totožnost muže," říká policejní mluvčí.

O příčinách smrti se tak zatím také příliš neví. Zatím není vyloučeno ani náhlé úmrtí. Jasno by mělo být až po pitvě. "V případu byla nařízená soudní pitva. Okolnostmi případu se nadále zabýváme," uzavřela mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24