QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Giant Liga se vrací po prázdninové pauze! V areálu Rapid se pojede dvanáctý díl

28.08.2019 7:59

V pořadí již dvanáctým dílem bude opět po pauze pokračovat cyklistický seriál Giant Liga v Plzni. Do areálu plzeňského Rapidu se opět chystá řada závodníků.

čapek na špici

Dvanáctý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po prázdninové pauze opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Další díl seriálu se jede ve středu odpoledne.

Stavba v blízkosti sportovního areálu už také trochu pokročila a vjezd do areálu je opět možný. Změnila se pouze příjezdová komunikace. Tentokrát návštěvníci přijedou od Staré cesty, most zůstává dál uzavřený.

Do Plzně na kriterium přijede i lídr seriálu Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro), který míří po roce k dalšímu triumfu v řadě. Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce opět odstartují mládežnické kategorie v IL Sano Cupu již od 16:40.

"Na startu v Plzni bychom měli vidět po roce i bývalého krále a sedminásobného vítěze seriálu Giant Ligy Jiřího Nesvedu (Bikonur), který se již naplno věnuje práci a ve volném čase trénuje. Očekáváme souboj o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce srpna Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity) kde je souboj opět otevřený," láká za organizátory Jan Kotal.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude opět připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1 bod.

Ve středu 28. srpna od 17:30 tak startuje 12. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24