Halloween je za dveřmi! Kam vyrazit za zábavou v Plzni a okolí?

25.10.2021 11:11

Halloween, který je nejvíce rozšířený v anglicky mluvích zemích, se tradičně slaví 31. října. Na spoustu akcí, které jsou spojené s tímto svátkem můžete vyrazit už tenhle týden.

halloween-pixabay

Halloween in Hell

Každoročně vyprodaný největší Halloween na západě ČR bude v novém exkluzivním prostoru. Akce se koná v pátek 29. října od 20 hodin v centrumu sportu a zábavy Area „D“.

ZČUK Halloween

ARENA Plzeň ve středu 27. října přivítá od 21 hodin strašidla všeho druhu. Těšit se můžete na speciální krvavé drinky nebo vyhlášení nejlepšího kostýmu.

Křimické strašení

Sobota 30. října bude v Křimicích věnována strašidlům, duchům, upírům a jiným bytostem. Nejprve se všechna strašidla sejdou v 17:30 hodin u křimické MŠ ve Vochovské ulici a poté se přesunou průvodem na Křimickou pláž. Kde se můžete těšit od 18:00 hodin na Ohňovou show. Poté mohou ti nejodvážnější od 18:30 hodin navštívit nejstrašidelnější místo v Křimicích - staré pivovarské sklepy v areálu U Mže plné nejhrůznějších příšer a hrůz.

Zoostrašení

V sobotu 30. října od 14 do 19 hodin je v plzeňské zoo připraven bohatý program. V kostýmu můžete vyrazit na tajemnou stezku plnou strašidel, zúčastnit se tomboly, lampionového průvodu nebo si užít ohnivou show. Areál zoologické a botanické zahrady bude po celý víkend stylově ozdobený.

Halloween pod Radyní

V neděli 31. října můžete vyrazit pod Radyni, kde je od 13 do 16 hodin připravený program pro děti. Na děti zde budou čekat tematické hry a soutěže či výroba vlastní masky.

Halloween v Radčicích

V sobotu 30. října je v Radčicích připraven halloweenský program pro děti. Odpoledne od 15 hodin bude v zasedačce Úřadu městského obvodu Plzeň 7 v Radčicích připraveno představní pro děti i další atrakce. V podvečer se pak můžete přidat na Strašidlácký pochod okolo Radčic. Cestou budou rozmístěna stanoviště s úkoly a pochod bude zakončen táborákem s opékáním buřtů U dětského hřiště před hospůdkou „U Dušana“.

Dýňování a lampionový průvod v Malesicích

Ve čtvrtek 28. října se bude konat od 16 hodin dlabání dýní na prostranství u Malesického Dvora. Dýně budou pro návštěvníky zajištěny. S sebou je třeba si přinést pouze pracovní nářadí. Po setmění, kolem 18 hodiny vyjde lampionový průvod z Malesické návsi ke kapličce panny Marie Pomocné v Kyjovském lese a zpět.

 

foto: pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24