QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Hasiči zasahovali během středy u několika požárů - FOTKY

08.04.2020 16:20

Hořelo na Klatovsku, na severním i jižním Plzeňsku. Teď odpoledne hasiči likvidují požár v lese u Nezamyslic a na severním Plzeňsku. Dopoledne vyjížděli k požárům vozidel.

pozar nezamyslice1
pozar dodavky cachrovpozár dodávky Cachrovpozar dodavky cachrov1pozar nezamyslicepozar stodpozar nezamyslice1pozar stod1pozar v cahrove

"V lese severně od Nezamyslic zasahují od půl třetí odpoledne čtyři hasičské jednotky. Požár má v tuto chvíli plochu asi 100 x 50 m," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že jen pět minut po výjezdu jednotek z klatovského okresu byl vyhlášen poplach i čtyřem jednotkám na Plzni-severu. "Tyto jednotky vyjely k lesnímu požáru mezi Břízskem a Čivicemi. Zde byla poslední hlášená plocha požáru cca 40 x 40 m"

Před poledem likvidovaly dvě hasičské jednotky požár malé dodávky na elektrický pohon v Čachrově. "Příčinu požáru a výši škody stanoví vyšetřovatel," uvedl mluvčí hasičů.

Dopoledne vyjížděli hasiči k požáru na do Stodu. Ve Strojnické ulici hořel osobní automobil. Příčina a výše škody je rovněž v šetření.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24