QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáři podpoří brankáře Zdeňka Hejduka! Bojuje se zákeřnou ALS

08.08.2018 13:54

Hned dvě charitativní házenkářské akce na podporu někdejšího plzeňského brankáře Zdeňka Hejduka, který bojuje s ALS, se odehrají v Plzni. ZAPOJTE SE!!!

2017-05-13-190900-1334

Zdeněk Hejduk, odchovanec plzeňské házené, bojuje s nemocí ALS zhruba dva a půl roku. V posledních letech působil v celku ASV Cham, za který odehrál dvě desítky sezón. Kariéru mu zastavila jedna z nejzákeřnějších nemocí vůbec.

Právě na podporu léčby, kterou v České republice nehradí pojišťovna, se v příštích dnech v Plzni odehrají hned dvě charitativní házenkářské akce.

Tou první je charitativní turnaj, který proběhne v sobotu 11. srpna v areálu VŠ Slavia u Borského parku. Začátek je na programu v 9 ráno a následně poběží až do podvečerních hodin. Turnaje se zúčastní celkem osm týmů. Chybět nebude ani celek Chamu, kde Zdeněk Hejduk působil v posledních sezónách. Na hřišti se představí také Eurotým, výběr Legend a zároveň plzeňské kádry Bolevce, Slavie, Lokomotivy, UZ Škoda a Újezda. Připravený bude také doprovodný program.

Na turnaj následně naváže ve čtvrtek 16. srpna v městské sportovní hale na Slovanech zápas extraligových týmů Talent Robstav - M.A.T. a Dukly Praha.

Obě akce jsou charitativní a vstupné je dobrovolné. Výtěžek půjde výhradně na nákladnou léčbu Zdeňka Hejduka. Zájemci mohou nicméně pomoct i příspěvkem na speciálně zřízený účet 284979918/0300.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24