QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáři Talentu vezou dva body i z Lovosic!

23.02.2020 11:12

V sobotu 22. února vyhráli házenkáři Talentu zápas 19. kola Strabag Rail extraligy v Lovosicích 33:28. Brzy si tak mohou zajistit vítězství v základní části.

hazenkari

Díky výhře v Lovosicích jsou tak plzeňští házenkáři zase o krok blíž. Už výhra v příštím kole, kde budou házenkáři hostit Frýdek-Místek jim může zajistit vítězství v základní části a připravit si tak nejvýhodnější pozici pro play-off.

Milan Škvařil se do sestavy vrátil po zranění a hned v zápase zaznamenal čtyři branky. „Já jsem pevně věřil, že vyhrajeme. Tušili jsme, že Lovosice nebudou v závěru stačit se silami. Mohli jsme v pohodě prostřídat sestavu, v tom je teď naše výhoda. My teď musíme bez zranění dohrát základní část a připravit se na play-off,“ okomentoval vítězný zápas Milan Škvrařil.

HK FCC Město Lovosice – Talent M.A.T. Plzeň 28:33 (13:16)

Talent M.A.T. Plzeň: Křesťan, Herajt - Douda 3, Terzić 6, Macháč 1, Nejdl, Šafránek 3, Škvařil 4, Ivančev, Bogdanić 1, J. Tonar 3/2, Vinkelhöfer, M. Tonar 1, Chmelík 2, Šindelář 3, Režnický 6.

Plzeňský Talent hostí už poslední únorovou sobotu předposlední Frýdek-Místek a pokud vyhraje, bude mít jisté první místo po základní části. Utkání se odehraje na Slovanech mimořádně v hale číslo tři.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24