Hledá se muž na fotografii, může hrát důležitou roli v objasnění případu

04.02.2021 9:58

Policisté žádají občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty.

QAP - úvodní fotka

V Třemošné došlo 6. ledna 2021, v době od 11:30 do 12:45 hodin, v blízkosti vlakového nádraží k odcizení vozidla Iveco Tector.

Vozidlo bylo ješte v ten den nalezeno v Třemošné, kde bylo odstaveno na nepoužívané slepé komunikaci, která vedla původně do obce Horní Bříza, nedaleko místa odcizení. "Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. Vyhodnocením kamerového záznamu policisté zjistili, že se v blízkosti nálezu vozidla pohybovala neznámá osoba," uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Proto policisté žádají občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo osobně na Obvodním oddělení Třemošná nebo telefonicky na čísle 974 327 721.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24