QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

HLS slouží už 30 let! Chrání osoby, majetek a nabízí i čištění nanotechnologií

06.12.2021 14:30

Letos společnost HLS získala prestižní ocenění CZECH 100 BEST. Má více než tisíc spokojených zákazníků v oblasti zabezpečení majetku a osob. Jakou novinku přichystalo pro své zákazníky? Čtěte v článku.

QAP - úvodní fotka QAP - úvodní fotka
Ocenění CZECH 100 BEST převzal ředitel společnosti pan Vladimír Babnič od 1. místopředsedy senátu pana Jiřího RůžičkyVozidlo HLSSECURITY SPACE TEAM je také připraven vám poskytnout prostor o rozloze 180m2 pro vaši obchodní, společenskou, vzdělávací či kulturní akciAkci SECURITY SPACE TÝM připraví včetně cateringu dle vašeho přáníProstor pojme až 40 osob

Tým HLS v loňském roce otevřel klientské centrum v Plzni. Unikátní prostor SECURITY SPACE s kavárnou a zázemím pro školení či pořádání společenských akcí se nachází v sídle společnosti Čelakovského 5 v Plzni. Jde o příjemné a bezpečné místo pro zákazníky HLS, kteří hledají vhodné řešení ochrany pro svůj majetek či jiné služby dohledu, kontrol nebo monitoringu.

„Společná vize však šla dál, chtěli jsme zde propojit naše další služby, které "HLSka" poskytuje. Máme například úspěšný úklidový servis, který využívají velké výrobní podniky v jihozápadních Čechách, administrativní státní budovy, ale i malé soukromé firmy. Pro naše zákazníky vybíráme kvalitní hygienický materiál dle požadavků a neustále sledujeme vývoj trendů v oblasti čistících technologií. A našli jsme mimo jiné i jednu novinku, která nám zapadá do celého konceptu SECURITY SPACE svojí bezpečností, jednoduchou aplikací a biologickou odbouratelností – nanotechnologie. Dokáže čistit skvrny s vysokou účinností a také dokáže ochránit různé povrchy před znečištěním, prodlužuje životnost povrchů, zabraňuje množení bakterií a usnadňuje následné čištění,“ uvádí Bc. Veronika Čermínová z týmu HLS.

Nanotechnologie je pro každého, kdo ocení kvalitní a moderní způsob čištění. Mezi hlavní výhody nanotechnologie Horewell patří jednoduché použití bez drhnutí povrchů, které zároveň nejsou poškozovány. V dnešní uspěchané době, také každý uživatel ocení úsporu času díky vysoké účinnosti. Horewell neobsahuje žádné karcinogenní ani toxické látky, takže je i šetrný k životnímu prostředí. Do své domácnosti si ho můžete pořídit na stránkách e-shopu www.space.hls.cz/shop.

horewell_security_space

Jedním z TOP produktů nanotechnologie je Ochrana granitových dřezů, která vytvoří na povrchu díky nanočásticím ultratenkou vodě a oleji odolnou neviditelnou dlouhotrvající vrstvu s vynikající ochranou proti usazování vodního kamene, znečištění, olejům, mastnotě a vodní rzi se samočisticím účinkem.

Jak můžete vidět na videu, voda se na ošetřeném povrchu neudrží a steče pryč. Nedochází tedy k usazování vodního kamene a nečistot, voda odnese i veškeré nečistoty s sebou.

Nanotechnologie chrání i kůži nebo koženku. Nanesený ochranný film chrání jednotlivé póry a strukturu koženky či kůže před zabarvením. Nečistoty či tekutiny se nevsáknou do povrchu a lze je jednoduše setřít bez jakéhokoli zabarvení povrchu.

NANO_Ochrana_kuze_a_kozenky

Nano ochranu mají i pro další povrchy - textil, keramiku, plasty, nerez a sklo.

SECURITY SPACE TÝM je také připraven vám poskytnout prostor o rozloze 180m2 pro vaši obchodní, společenskou, vzdělávací či kulturní akci včetně přípravy cateringu dle vašeho přání s kapacitou až 40 osob. Oslava 30. výročí společnosti HLS se tak právě konala v tomto příjemném prostoru a multifunkčním prostoru, který se částečně přeměnil na veselý fotokoutek.

2021-9-14-56860

„SECURITY SPACE je otevřen nejen našim zákazníkům, ale i široké veřejnosti, která se zajímá o možnosti zvýšení ochrany majetku, zdraví nebo si jen chce vychutnat skvělou kávu a domácí dezert naší kavárnice Martiny v bezpečném a čistém prostředí,“ uzavírá Bc. Veronika Čermínová.

 

foto: HLS

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24