QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hnutí ANO v Plzeňském kraji povede nadále Roman Zarzycký

21.01.2019 8:49

Roman Zarzycký slaví další důležité politické vítězství. Po tom, co byl zvolen do čela vedení ANO v Plzni, zvolili ho jednoznačně delegáti i na post šéfa hnutí v Plzeňském kraji.

foto-qap-cz (19)

V čele Hnutí ANO v Plzeňském kraji bude i v příštích dvou letech Roman Zarzycký. Na krajském sněmu ho zvolili jednoznačně delegáti všech sedmi oblastních organizací hnutí. 

Krajský sněm ANO se konal v Plzni o víkendu. Jeho hlavními tématy byly vnitrostranické volby, příprava voleb do Evropského parlamentu a celostátní sněm, který je na programu v únoru. Roman Zarzycký byl zvolen hned v prvním kole nejsilnějším možným mandátem. Získal hlasy všech delgátů, sám se hlasování zdržel.

"Děkuji delegátům sněmu za opětovnou důvěru při volbě. Je to velký závazek vůči členům a zároveň vysvědčení za naší společnou práci. Delegáti tento týden potvrdili mou vizi o řízení nejen plzeňské, ale také krajské organizace pro další 2 roky. Mám z toho upřímnou radost," komentoval výsledek volby Roman Zarzycký. Pro někdejšího ředitele HC Škoda Plzeň je to v posledních týdnech další důležité politické vítězství. Nedávno byl opět zvolený také do čela hnutí v Plzni, více se dočtete zde.

Zastupujícím místopředsedou zůstal poslanec Jan Volný. Dalším místopředsedou byl zvolen Pavel Strolený.

Zarzycký dovedl ANO k vítěztví v komunálních volbách 2018 v Plzni, v současné době zástává pozici prvního náměstka primátora města.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24