QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hodně drahá návštěva plzeňské zoo! Ženy nechaly kabelky v autě

13.08.2021 14:45

Zloděj využil situace a kabelky ze zadních sedaček auta ukradl. Stačilo mu pouze rozbít okno u zadních dveří. Poškozené ženy naštěstí neměly v kabelkách žádné cennosti. 

vykradené věci z auta_PČR

Návštěva plzeňské zoo se pro dvě cizinky změnila v oznámení trestného činu. "Ženy zaparkovaly své vozidlo značky Opel na jednom z parkovišť u plzeňské zoo a na zadním sedadle si nechaly položené své kabelky. Zloděj následně využil této příležitosti a rozbil okno u zadních dveří. Otvorem si pak jen vytáhl obě kabelky," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Ženy tak přišly o všechny osobní doklady a klíče. "Škoda na poškozeném vozidle byla vyčíslena na téměř 15 tisíc korun. Policisté obvodního oddělení Plzeň Vinice ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a po pachateli pátrají. Pokud bude dopaden, hrozí mu až dva roky odnětí svobody," dodala Raindlová.

Policisté nabádají všechny osoby, aby nenechávaly na sedadlech a jiných viditelných místech ve vozidlech žádné věci (kabelky, kufříky a jiná zavazadla, mobilní telefony, fotoaparáty, navigaci, notebooky, doklady od vozidla či jiné doklady, oblečení atd.)

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24