Hon na hledané v ulicích Plzně! Strážníci slaví mimořádný úspěch

22.01.2019 12:57

Plzeňští strážníci slaví hned na úvod týdne velký úspěch. Během pondělí a noci na úterý se jim podařilo dopadnout hned několik osob, po kterých šla policie.

DSC04888

Doslova jako hon na hledané, kteří jsou v policejních databázích, vypadá začátek tohoto týdne pro strážníky v Plzni. Během pondělí a noci na úterý se jim podařilo dopadnout hned několik osob, na které měla policie zálusk už delší dobu.

"První úspěch se podařil strážníkům ze stanice Územně strážní služby ráno na hlavním vlakovém nádraží, kde si všimli mladé ženy, o níž měli místní a osobní znalost, že je vedena na seznamu osob hledaných muži zákona. Jak se záhy ukázalo, tak se opravdu nemýlili. Předvedena byla proto na policejní oddělení a předána policistům k dalšímu šetření," říká k prvnímu z případů mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Dalšího hledaného poznali strážníci stanice Územně strážní služby hned na první pohled, když ho uviděli u zimního stadionu v Doudlevcích. "Při dalších úkonech se jim dostalo ještě informace o tom, že policisté mají zájem rovněž o předání přítelkyně tohoto zajištěného muže. Tu se jim podařilo najít vzápětí, a to když osmatřicetiletého muže převáželi policistům. Jejich pozornosti neunikla v Kozinově ulici," pokračuje mluvčí strážníků s tím, že oba skončili rovnou v rukou kriminálky.

Na policejní služebně skončil i poslední ze čtveřice. "Borští strážníci si ho kontrolovali před druhou hodinou ranní v ulici K Sinoru. Lustrace v policejních evidencích u něj prokázala, že o něj mají právní zájem strážci zákona," uzavírá Jana Pužmanová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24