QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hrádek u Rokycan oslaví výročí založení v rytmu rocku

03.09.2020 14:52

U příležitosti oslav výročí 695 let od založení obce a 45 let od založení města pořádá město Hrádek 1. ročník Rock Start Festivalu. Těšit se můžete na výběr největších hitů v podání regionálních rock-popových hvězd.

audience-868074

Srpen a září jsou v západočeském kraji ve znamení ROCK STAR(T)u. Spřízněné a úspěšné místní kapely pořádají sérii malých festivalových sobot na záchranu muziky. Celkem se jedná o čtyři vybrané lokace – Záluží a Žihle, které už proběhly, Hrádek u Rokycan (5.9.) a Stod (12.9.).

V době nouzového stavu se kultura z hodiny na hodinu zastavila. Chtěli jsme na léto restartovat setkávání s muzikou jak na pódiu, tak v hledišti,“ říká Tomáš Mouřenec, frontman několika zúčastněných kapel a hlavní organizátor festivalové šňůry.

Rock Star(t) festival v Hrádku u Rokycan je zároveň oslavou výročí 695ti let od založení obce a 45ti let od založení města. "Pogratulovat přijedou Hrádku samá zvučná jména. Hned úvodním dárkem bude samotný Ivan Mládek! Po něm kapela Semtex přiveze veselou taškařici pro malé i velké, o věhlasné cover songy se postarají kapely X COVER a PILSEN QUEEN TRIBUTE BAND a autorskou tvorbou přispěje ke zdraví oslavence Bára Zemanová a Michal Šindelář," vyjmenovává Tomáš Mouřenec.

Veškerá organizace festivalu proběhne podle platných vládních nařízení a s ohledem na bezpečnost diváků i účinkujících.

Zahájení oslav bude ve 13 hodin v Amfiteátru v Hrádku u Rokycan a vstupné je ZDARMA. Doprovodný program pro děti proběhne mezi 13 a 16 hodinou.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24