Hrozivá nehoda u Kozolup kvůli nebezpečné jízdě řidiče - FOTKY

19.02.2021 8:27

Řidič dle policistů nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, ale také povětrnostním podmínkám a v zatáčce dostal smyk. Svou nebezpečnou jízdou způsobil spolujezdkyni zranění.

nehoda Kozolupy_na střeše_HZSPK2

Mezi Myslinkou a Kozolupy došlo v brzkých ranních hodinách k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla, které se přetočilo na střechu. "Jednu zraněnou osobu, která byla zaklíněna v kufru automobilu, jsme vyprostili pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů a následně předali ZZS," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Mluvčí záchranky Mária Svobodová dodala, že ženu ročník 1975 záchranáři transportovali s lehčími zraněními na urgentní příjem FN.

Důvodem nehody byla nebezpečná jízda řidiče. "Osobní vozidlo Škoda Octavia řídil řidič ročník 1973, který v autě vezl také spolujezdkyně ročník 1975. Jeli ve směru od Myslinky do Kozolup. V levotočivé zatáčce dle všeho ale řidič nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám, dostal smyk a havaroval," dodala mluvčí policie Ivana Jelínková s tím, že alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou.

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24