QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

I Vy můžete udělat radost dětem, seniorům nebo zaměstnancům nemocnice. Jak?

03.12.2020 15:04

Hřeje Vás u srdce pocit, když vidíte rozzářené oči ostatních lidí u vánočního stromečku? Někteří bohužel nemají to štěstí, aby trávili vánoční svátky doma se svými nejbližšími.
 

vanoce , 014

Někdo už nyní ví, že nebude moct trávit Vánoce doma, se svými nejbližšími, ale v nemocnici. Právě pro ně se rozsvěcuje Vánoční strom splněných přání, letos již potřetí. Udělejme společně radost všem, kteří budou muset trávit Vánoce v nemocnici.

Můžete vybrat konkrétní vánoční dárek pro konkrétního pacienta, či oddělení a dát všem naději, že Ježíšek nezapomněl ani na takové místo, jakým je nemocnice. "V našem fakultním Vánočním stromu splněných přání máme pacienty dětského hematologicko-onkologického oddělení s jejich konkrétními přáními. V jiných ozdobičkách jsou další oddělení, kde se děti léčí s úrazy nebo jinou nečekanou chorobou. A v neposlední řadě myslíme i na ty, kterým nemoc zkříží cestu a léčba je teprve čeká. Jedna ozdoba je určena pro budoucí dětské pacienty hematoonkologie a pro naše seniory máme ozdoby s nápady, které potěší nebo s potřebnými pomůckami," uvedla tisková mluvčí FN Plzeň Gabriela Levorová.

Vybrat si konkrétní přání dětského pacienta nebo oddělení můžete zde.

Foto: ilustrační z roku 2016 FN Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24