QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

IKEA otevírá v Plzni nové výdejní místo

05.03.2021 9:15

Plzeňané se sice kdysi těšili na masové kuličky, na ty ale stále musí jezdit na Zličín. Teď IKEA otevírá v Plzni nové výdejní místo, jde o placenou službu pro zákazníky. Fungovat bude už za pár dní.

ikea

Nové výdejní místo IKEA se nachází na adrese Domažlická 180a poblíž velkého kruhového objezdu na rozmezí Skvrňan, Borských polí a Nové Hospody. Zákazníci si tady budou moci vyzvedávat zboží od 10. března 2021, objednávat ho mohou už dnes.

Výdejní místo v Plzni bude zásobovat obchodní dům IKEA Zličín. „Zákazníkům prostřednictvím nového výdejního místa v Plzni nabízíme další možnost si vybrat, kde a kdy si chtějí nákupy vyzvednout,” uvádí Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín.

Nové výdejní místo bude otevřeno 7 dní v týdnu. Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v objednávce. Začínají na 99 Kč pro objednávky do 15 kg a maximální cena za tuto službu je 699 Kč u objednávek, které přesahují 200 kg.

První z nových výdejních míst v Česku otevřela IKEA v červnu 2020 v Hradci Králové, pak následoval Liberec, Zlín, České Budějovice a Olomouc. „Naši zákazníci si nová výdejní místa rychle oblíbili. V návazností na poptávku jsme ihned navyšovali kapacity a rozšiřovali otvírací doby. Věříme, že výdejní místo v Plzni bude minimálně stejně úspěšné,“ říká Tamara Soukalová, sourcing developer IKEA Česká republika.

V letošním roce plánuje IKEA otevřít další výdejní místa také v Karlovarském a Ústeckém kraji.

www.pixabay.com

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24