Incident v Solní skončil střelbou! Žena střílela kvůli agresivnímu mladíkovi

05.10.2018 11:46

Pořádné drama se strhlo na tramvajové zastávce v Solní ulici v Plzni. Do tramvaje se chtěl dostat agresivní mladík, který svůj vztek obrátil i proti lidem na zastávce...

FOTO_Městská policie Plzeň

Do Solní ulice vyráželi strážníci po tom, co dostali hlášení o agresivním muži na zastávce. Už cestou na místo se k nim odstaly dokonce informace o opakované střelbě.

"Operační strážník využil kamerový systém a s jeho pomocí směroval strážníky na místo, kde se měl pravděpodobný účastník incidentu pohybovat, přičemž jim předal i jeho popis. Dvaadvacetiletého muže se vzápětí strážníkům podařilo zajistit. Zareagoval až na jejich opakovanou výzvu, aby zanechal svého jednání a lehl si na zem. Podle prvotní výpovědi svědkům měl předtím mladík velmi hlasitě křičet a verbálně napadat řidiče tramvaje," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Podle všeho se chtěl mladík dostat do tramvaje. Ve chvíli, kdy se mu to nepodařilo, obrátil svoji agresivitu proti lidem na zastávce. Nakonec došlo i na střelbu. "Neznámá žena z této skupiny lidí pak zřejmě v obavě o své zdraví vytáhla pistoli, pravděpodobně plynovou, a vystřelila z ní opakovaně do vzduchu," potvrdila mluvčí strážníků. Celou záležitost si převzala státní policie k dalšímu prověřování.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24