QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni porazili Kladno. Drží tak stále šanci na postup v poháru

18.08.2020 20:11     18.08.2020 21:00

V pátém kole Generali Česká Cupu zvítězili hokejoví indiáni na ledě Kladna. Rytíře porazili 5:2 i přesto, že v utkání ztratili dvoubrankový náskok.

1

První třetina přinesla únik kapitána Plzně Gulaše, který otevřel skóre, na dvě branky pak indiáni odskočili díky trefě Musila. Rytíři pak po brance Račuka upravili skóre na 1:2.

Ve druhé dvacetiminutovce měly oba týmy několik šancí, ale branky se fanoušci nedočkali.

Rytíři zápas zdramatizovali v poslední třetině, kdy dokázali srovnat díky nahození Martina Kehara na 2:2.  Po střele Vráblíka, který překonal gólmana Košarišťana se ale Plzeň vrátila do vedení.  V přečíslení pak Kladnu zasadil další ránu Eberle a o poslední branku se postaral na samém konci zápasu Suchý, který se trefil přes celý led do prázdné klece. Kladno tak ve skupině končí a Plzeň zvýšila svou šanci na postup.

Indiáni tak nadále drží velké šance na postup, v přímém souboji si to o něj rozdají s Motorem ve čtvrtek před svými fanoušky!  

Branky a nahrávky: 13. Račuk (Melka, Kehar), 48. Kehar – 5. Gulaš (Frodl), 5. Musil, 50. Vráblík (Stach), 52. Eberle (Kodýtek), 60. Suchý (Musil).

Sestavy:

Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), Ticháček, Sorokin, Mikliš, Štochl – Guman, Kubík, Bílek – Melka (A), Račuk (C), Hlava – Jelínek, Šapovaliv, Urban – Bernat, Filip, Š. Bláha

Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák (A), Lang, Kaňák, Vráblík, Jiřiček, Houdek – Rob, Mertl (A), Gulaš (C) – Stach, Musil, Přikryl – Kantner, Kracík, Suchý – Pour, Kodýtek, Eberle

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24