QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni s okamžitou platností pozastavují prodej permanentek

14.07.2020 6:56

HC Škoda Plzeň musel dočasně pozastavit prodej permanentek na novou extraligovou sezonu. Bylo dosaženo maximální kapacity hlediště stadionu, kterou je možné kvůli koronaviru naplnit.

hokej

"V pondělí 13. července došlo prodejem permanentních vstupenek k dosažení maximální možné kapacity, kterou je dle platných nařízení spojených s pandemií COVID-19 možné v LOGSPEED CZ Aréně možné naplnit tedy jedna čtvrtina míst na sezení. Proto klub s okamžitou platností dočasně pozastavuje prodej dalších permanentních vstupenek,“ informuje klub.

Fanoušci musí počkat, jak se bude situace dál vyvíjet. Opce na loňská místa nekončí a budou po znovuspuštění prodeje platit dalších pět pracovních dní. O obnovení prodeje se fanoušci s předstihem dozvědí prostřednictvím klubového webu a sociálních sítích v nejbližších dnech, pokud bude pokračovat předpokládaný pozitivní vývoj v ČR.

"Chtěl bych fanouškům předem poděkovat za pochopení a trpělivost. Jedná se o velice složitou situaci a my doufáme, že prodej brzy znovu spustíme," říká Martin Straka, generální manažer a jednatel HC Škoda Plzeň.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24