Indiáni se radují z vítězství v Třinci. Oceláře porazili 3:2

19.10.2018 21:17     19.10.2018 21:55

Škodovka veze ze severu Moravy plný počet bodů. Vítěznou branku si připisuje Ondřej Kratěna.

Třinec_Plzeň

Oceláři v úvodní části několikrát zahrozili, skóre ale otevřel v přesilovce plzeňský Čerešňák – 0:1. Už v 18. minutě mohlo být vyrovnáno, ale Gernát minul.

Ve druhé části si Třinec vyrobil opět několik velkých šanci, ale na vyrovnání čekali marně. Naopak Kindl zvýšil na 0:2.

V úvodu poslední dvacetiminutovky prostřelil gólmana Milčakova Krajíček a snížil tak náskok Plzně na jedinou branku – 1:2. Pak ale Plzeň hrála dvojnásobnou přesilovku a vítězství zpečetil Kratěna - 1:3.

"Atraktivní utkání, hrálo se nahoru dolů. Podali jsme srdnatý, soustředěný výkon po celých šedesát minut. Hráči byli v hlavách správně nastavení a ukázali jsme, že jsme sem jeli vyhrát a ne to jen zkusit. Je to krásný pocit, když se v zápase povede zúročit celou přípravu, kterou jsme na Třinec měli, a získáte za to tři cenné body. Hráčům patří velký dík,“ uvedl po zápase trenér Plzně Ladislav Čihák

HC Oceláři Třinec: Hrubec – Gernát, Krajíček, Galvinš, Musil, Doudera, Adámek – Roberts Bukarts, Marcinko, Martynek – Chmielewski, Werek, Martin Růžička – Adamský, Polanský, Svačina – Cienciala, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrňa. Trenér: Václav Varaďa.

HC Škoda Plzeň: Milčakov – Jakub Kindl, Jones, Kvasnička, Čerešňák, Vráblík, Kaňák, Pulpán – Stach, Nedorost, Gulaš – Kantner, Preisinger, Kratěna – Denis Kindl, Kracík, Němec – Straka, Kodýtek, Eberle. Trenéři: Čihák, Vlasák, Špaček.


FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24