Indiáni urvali jeden bod s Olomoucí

25.11.2018 19:45

Indiánům se v letošní sezoně zatím příliš nedaří. Další zápas před domácími fanoušky ani tentokrát neskončil vítězstvím. Plzeň nakonec po urputném boji urvala alespoň bod.

min_https.php

Nedělní zápas Plzně s Olomoucí nakonec rozhodly až samostatné nájezdy. Dvě branky padly hned v první třetině, pak už se fanoušci gólu nedočkali. Nájezdy rozhodl olomoucký Jan Knotek.

Plzni se nedá upřít v letošní sezoně bojovnost, střelecky to ale stále není ono. Skore zápasu otevřela Olomouc, Bruno Mráz v 11. minutě skoroval na 1:0. Vyrovnání přislo celkem brzy, Miroslav Indrák srovnal na 1:1 ve 14. minutě. Tento vyrovnaný stav se ale do konce zápasu už nezměnil.

V prodloužení měla Plzeň ještě  šance, příležitost měli Jakub Kindl i Milan Gulaš. Škodovka dokonce přečkala i oslabení. Střelecky aktivní byl i soupeř, střely ale likvidoval Dominik Frodl nebo šly mimo branku. Rozhodovaly tedy až samostatné nájezdy. Urputný boj nakonec vyhrála Olomouc, která si z Plzně odváží dva body.

 

HC Škoda Plzeň - HC Olomouc 1:2 (sn) (1:1,0:0,0:0)

Ohlasy trenérů po zápase:

Jiří Hanzlík (HC Škoda Plzeň): Nenacházíme se v dobré fázi sezóny a výkony nejsou optimální. Hráčům nelze upřít snahu, ale dostali jsme se do situace, kdy to prostě není ono. Olomouc měla mírně navrch, nestačili jsme v soubojích. Tam zaostáváme celkově a hokej nás stojí hodně sil na bruslení.

Zdeněk Moták (HC Olomouc): Vyrovnané utkání herně i výsledkově. Obě mužstva měla dobrý pohyb. Podali jsme zodpovědný výkon, ale škoda, že jsme ve třetí třetině neproměnili dvě tutovky. Druhý bonusový bod v nájezdech je pro nás výborný. Musím ocenit oba brankáře, chytali skvěle.

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24