QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni už trénují na ledě. Přípravné duely se blíží

26.07.2019 19:55

Hokejoví indiáni vstoupili do poslední části přípravy na nadcházející sezonu. Za sebou mají první tréninky na ledě. Začátkem srpna je čekají první přípravné zápasy.

Gulaš

A tým plzeňské hokejové Škodovky vstoupil do poslední části přípravy. Za sebou má první tréninky na ledě. Trenéři mají k dispozici téměř kompletní kádr. Na led vyjeli i krajánci Pavel Francouz a David Sklenička.

"Do přípravy se zapojili všichni vyjma dvou kluků - Radka Mužíka a Zacka Malíka, kteří jsou na reprezentační akci národního týmu do 20 let. V průběhu srpna se k nám připojí, samozřejmě jen do tréninku, i Dominik Kubalík," uvádí hlavní kouč Ladislav Čihák.

 "Kádr máme kvalitní, jsem s ním ohromně spokojený. Cíle máme vždycky nejvyšší, ale respektujeme sílu soupeřů - ať už finanční, tak hráčskou. Vlčáků v boji o první místa je celá řada a my se k nim chceme přidat. Osobně bych si moc přál, aby Plzeň znovu zažila finále. A věřte mi, že se o to porveme!" dodává Ladislav Čihák.

Indiáni dnes také absolvovali focení pro nový ročník Ligy mistrů. V dalším týdnu mají v pondělí, středu a čtvrtek na programu dvoufázové tréninky a v tom následujícím už sehrají první dvě přípravná utkání. V úterý 6. srpna nastoupí v Milevsku proti Českým Budějovicím a ve čtvrtek 8. srpna doma proti Kladnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24