Infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska získalo stříbro v anketě oblíbené íčko!

02.11.2020 14:02

Mezi nabitou konkurencí se podařilo infocentru, které sídlí v Plzni na náměstí Republiky, uspět a získat krásné stříbrné místo. Moc gratulujeme!

_MG_4295[1]

Regionální infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska se umístilo na druhém místě v anketě, ve které si lidé vybírali oblíbené informační centrum. Anketu uspořádala Asociace turistických a informačních center a vydavatelství Kam Po Česku. Společné infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska najdete na náměstí Republiky v domě Nava přímo u zastávky tramvaje. Je plné prospektů, map a nabídek pro turisty i milovníky cestování. Najdete tu materiály turistických cílů z Plzeňského kraje i Bavorska.

Infocentrum slouží nejen turistům, nabízí materiály Plzeňského kraje a také sousedního Bavorska. Jsou tu katalogy, brožury, prospekty jednotlivých turistických cílů v regionu a sousedním Bavorsku. Ochotný pesronál vám tady vždy poradí, kam na výlet, na prodloužený víkend, dovolenou, do lázní apod.

Kromě toho v infocentru probíhají nejrůznější akce - prezentace turistických cílů z Bavorska, tiskové konference pro novináře apod.

Infocentrum bylo otevřeno v květnu 2016.

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24