QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Instalace tepelných čerpadel v Plzeňském kraji

19.11.2019 14:39

Kam v Plzni a v regionu za tepelnými čerpadly? Jedině ke specialistům na instalace, servis a dodávku tepelných čerpadel v České republice, společnost Teanur se sídlem ve Stodě a v Plzni.

tepelne cerpadlo

Ať už máte jasno a jdete na jistotu nebo potřebujete odborné poradenství a pomoc s výběrem, neváhejte se na nás obrátit a sjednat si schůzku v jedné z našich kanceláří. Že nejste z Plzně? Naše kanceláře najdete již téměř po celé ČR a nikde to tak není příliš daleko.

 

Největší zájem je o tepelná čerpadla vzduch/voda

Tepelná čerpadla vzduch/voda jsou dlouhodobě nejprodávanější tepelná čerpadla nejen v Plzeňském kraji. Kromě toho, že jsou cenově dostupná, vynikají také svým plynulým provozem v průběhu celého roku. Starší tepelná čerpadla, která získávala tepelnou energii ze vzduchu, v zimních měsících nefungovala tak dobře, jako dnešní moderní zařízení. Například tepelná čerpadla vzduch / voda Nibe fungují celých 12 měsíců a z provozu je nevyřadí ani teplota pod bodem mrazu. Pokud však potřebujete zařízení pro náročné klimatické podmínky, je pro vás výhodnější tepelné čerpadlo země/voda, které získává tepelnou energii z nezámrzné hloubky. Jeho výkon je proto stabilní i v náročných podmínkách.

 

S čím kombinovat tepelné čerpadlo?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení tepelného čerpadla, měli byste také uvažovat o celkovém snížení energetické náročnosti domu. Na zateplení i výměnu oken můžete dokonce žádat o dotace z dotačního programu Nová zelená úsporám. Jen na tepelné čerpadlo v ekodesignu můžete čerpat 100 000 Kč. Pokud vás úniky tepla netrápí, možná je čas investovat do dalšího vybavení. Tepelné čerpadlo je výhodné kombinovat například s fotovoltaickou elektrárnou nebo domácí baterií. Úspora v domácnosti je pak ještě větší a vy si můžete užívat výhod moderní domácnosti.

 

Tepelná čerpadla jsou v Plzni oblíbenou alternativou ke klasickým kotlům. Pokud hledáte ekologickou a zároveň hospodárnou variantu pro rodinný dům nebo firemní sídlo, nemůžete sáhnout vedle. Sjednejte si schůzku a nechte si poradit, které zařízení bude pro vás to nejvýhodnější.

 

Foto: Onlinestrategie.cz s.r.o.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24