QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Instruktora autoškoly přejel nepozorný řidič! Skončil v nemocnici - FOTKY

08.06.2018 9:58

Poměrně dost kuriózní nehoda skončila zraněním instruktora autoškoly. Ten šel upozornit řidiče osobního auta na špatné chování, šofér ho ale přejel...

1
123

K nehodě došlo v Horšovském Týně na Domažlicku na křižovatce ulic Na Přeložce a Dvořákova. Na místě musela nakonec zasahovat i záchranka.

"Řidič osobního automobilu tovární značky Mercedes objel vlevo v křižovatce stojící nákladní automobil tovární značky Iveco s označením autoškoly, jehož řidič – žák autoškoly, odbočoval na křižovatce doprava ve směru jízdy z ulice Dvořákova do ulice Na Přeložce. Řidič Mercedesu odbočoval doleva a domníval se, že vozidlo Iveco má technickou poruchu," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Nedorozumění ovšem skončilo zraněním. "Instruktor autoškoly ještě před odbočením vozidla Mercedes vystoupil z vozidla a šel k vozidlu Mercedes, aby upozornil řidiče na nesprávné chování v dopravě. Jenže řidič Mercedesu jej přehlédl a došlo ke střetu jeho vozidla s instruktorem," dodává policejní mluvčí.

Na místo dorazila záchranka i policie. Sražený instruktor byl převezený do nemocnice. Ještě před tím se ale podařilo provést dechové zkoušky. "Oba účastníci se dobrovolně podrobili dechové zkoušce ke zjištění, zda nejsou pod vlivem alkoholu. Obě odborná měření byla s výsledky negativními," uzavírá Dagmar Brožová.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24