QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ivanka Devátá potěšila v Černošíně, nechyběla ani autogramiáda - FOTKY a VIDEO!

24.03.2019 11:39

Talkshow Ivanky Deváté, kterou na cestách doprovazí italský zpěvák Andrea Andrei, zavítala také na černošínskou scénu. Večer plný humoru, zpěvu a vyprávění sklidil velký potlesk.

IMG_0555
IMG_0555IMG_0560IMG_0562IMG_0564 (2)IMG_0572 (2)IMG_0582 (2)IMG_0591 (2)IMG_0598 (2)IMG_0612IMG_0603IMG_0620 (2)IMG_0623 (2)IMG_0630

Herečka a spisovatelka Ivanka Devátá zavítala v pátek do Černošína a doprovod jí dělal italský zpěvák Andrea Andrei. Publikum se bavilo při vyprávění a různých zážitcích, dokonce se zapojilo i do zpěvu.

Na závěr si zájemci vyprosili autogramy a nechybělo ani fotografování. V publiku seděl také David Zušťák, jeden z iniciátorů akce. „Ivanka se mi moc líbila, rozdala nám svou energii. Je to ženská plná elánu, od srdce jsem se nasmál. Návrh na tuhle besedu jsem udělal proto, protože by se nemělo zapomínat, ze u nás v Černošíně má chaloupku právě taková známá herečka a spisovatelka, také ji mám velmi rád jako člověka, je skvělá. Potěšilo mě, že na talkshow přišlo tolik lidí. Doufám, ze taková akce s ní u nás nebyla naposled,“ uvedl David Zušťák z Černošína.

Herečka celý večer sršela humorem, spoustu historek směřovala k Černošínu. A se smíchem odpověděla i na několik otázek.

Jaká je Vaše vazba k Černošínu?

Žili zde moji rodiče a po nich jsem zdělila s bratrem chalupu. A tak sem pravidelně jezdím, abych tu načerpala sílu.

A když přijedete, co děláte nejraději?

Mám tu kamarádku Marii a pokud je správné období, tak hlavně chodíme na houby. My tu už máme svoje lokality, kde víme, co najdeme. Neřeknu přesné místo, ale je to směrem ke Krásnému Údolí.

A co Andrea Andrei, jak se Vám s ním spolupracuje?

Tak, známe se už dva roky, vlastně díky agentuře. A je moc hodný a krásně zpívá.

Na co nejraději vzpomínáte, když jste u nás na Tachovsku pobývala?

Kromě houbaření jsem také ráda jezdila s maminkou do Mariánských Lázní a do Tachova na nákupy. To byly takové naše druhé Vánoce. Všude na nás byli moc hodní a pokaždé nám vyšli vstříc, ať už jsme sháněli třeba kalhoty pro bráchu nebo baleríny, formičky. Já si pamatuji, že jsem o tom pak i napsala fejeton, myslím že Srpnové Vánoce.

Foto a video: Martina Sihelská


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24